Vali Koca Ve Baskan Çaliskan’dan Kar Mesaisi

Vali Murat Koca ve Baskan Ertugrul Çaliskan, gece boyu vatandaslara yardim için çalistilar.

Vali Koca Ve Baskan Çaliskan’dan Kar Mesaisi

Dün aksam saatlerinde Karaman merkez ve genelinde yogun kar yagisi nedeni ile sehre giris ve çikislara izin verilmedi. Konya ve Mersin yolunda birçok araç mahsur kaldi.
Sicakligin eksi 10 derecenin altina düsmesi ile don ve buz Vali Murat Koca ve Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan gece boyunca çalismalari yerinde incelerken, otogarda mahsur kalan vatandaslara yiyecek ve konaklama ihtiyaçlarinin karsilanmasi talimatini verdiler. Karaman Belediyesi ekipleri, otogarda mahsur kalan vatandaslara yemek ikraminda bulundu. Vatandaslar "Belediyemizin bu hassasiyetinden dolayi çok tesekkür ederiz" dediler.
Otogar, Bölge Trafik ve 112 Acil Yardim komuta merkezine de giden Vali Koca ve Baskan Çaliskan, buradaki çalismalari da kontrol ederek sehrin genel durumu hakkinda bilgi aldilar. Karaman Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü santiyesine giderek çalismalari yakindan takip eden Baskan Çaliskan, araliksiz çalisma talimati verdi. Vali Murat Koca, Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan, Emniyet Müdürü Mehmet Sahne ve beraberlerindeki heyet gece geç saatlere kadar çalismalari yakindan takip ettiler. (Haber Merkezi)
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284