Vali Koca Ve Milletvekili Elvan Narlidere’de Incelemelerde Bulundu

Ilimiz Valisi Murat Koca, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Baskani ve ilimiz Milletvekili Lütfi Elvan ile birlikte ilimize bagli Narlidere köyünde heyelan tehlikesi nedeniyle trafige kapatilan köy yolunda incelemelerde bulundu.

 Vali Koca Ve Milletvekili Elvan Narlidere’de Incelemelerde Bulundu

 

Hafta sonunda gerçeklesen köy yolu incelemelerine Vali Koca ve Milletvekili Lütfi Elvan’in yanisira, Il Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez, Il Genel Meclis Baskani Mustafa Bayir, Il Özel Idaresi Genel Sekreteri M. Salih Baldiz, Gida, Tarim ve Hayvancilik Il Müdürü Mehmet Öztiryaki, Çevre ve Sehircilik Il Müdürü Hüsamettin Bayram, Yol ve Ulasim Sube Müdürü M. Ali Gülkaya, Il Genel Meclis Üyesi Adem Kapar katildi.
Vali Koca, Milletvekili Elvan ve beraberindekiler Narlidere köyünde Halil Ibrahim Aksoy’a ait olan serada incelemelerde bulunduktan sonra köy meydaninda köylülerle bir araya geldi. Köy halki ile bir süre sohbet eden ve sikintilarini dinleyen heyet ile daha sonra heyelan tehlikesi nedeniyle can ve mal güvenligi açisindan tehlike arz ettigi için Il Genel Meclis karari ile yol agindan çikarilan ve trafige kapatilan köy yolunda incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldi.
Vali Koca daha sonra asfalt çalismalari devam eden Narlidere köy yolunun 6 km’lik kisminda incelemelerde bulunarak çalismalari yerinde takip etti.
 
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284