Vali Koca, Yardimsever Ögrencileri Ödüllendirdi

Ilimiz Valisi Murat Koca, Valilik tarafindan baslatilan Suriye’ye yardim kampanyasi çerçevesinde harçliklarindan biriktirerek topladiklari paralarla çay sekeri alan Sehit Ismail Erez Imam Hatip Ortaokulu ögrencilerini makaminda kabul ederek ödüllendirdi.

Vali Koca, Yardimsever Ögrencileri Ödüllendirdi

Sivil toplum örgütlerinin öncülügünde Karaman Valililigi tarafindan baslatilan ve Karaman halkinin da büyük destek verdigi Suriyeli mültecilere yardim kampanyasi çerçevesinde Sehit Ismail Erez Imam Hatip ortaokulu ögrencileri kampanyaya harçliklarindan biriktirdikleri paralar ile çay sekeri alarak katki sagladi. Bu kampanyayi duyduklari andan itibaren böyle bir çalismanin içerisinde girdiklerini ifade eden yardimsever ögrenciler bölgede yasanan insanlik dramina kayitsiz kalmak istemediklerini belirterek, katkida bulunmak istediklerini ifade ettiler.
Vali Murat Koca’da yaptigi konusmasinda çocuklarin biriktirdikleri harçliklariyla magdur insanlarin ihtiyaçlarinin karsilanmasina yönelik böyle bir çalismanin içinde bulunmalarinin çok güzel ve anlamli bir davranis oldugunu ifade etti. Vali Koca ögrencilerin bu anlamli davranisin kendisini duygulandirdigi belirterek, ögrencilere bu yardimlarindan dolayi tesekkür etti ve ögrencilerin bu davranislarinin herkese örnek olmasi gerektigini ifade etti. Ögrencilerle yakindan ilgilenen ve onlarla sicak bir sohbet gerçeklestiren Vali Koca ziyaretin sonunda ögrencilere okul hayatlarinda basarilar dileyerek, onlara çesitli hediyeler verdi.
Ziyarete Okul Müdürü Musa Kartal ile okul yöneticileri ve Diyanet-Sen temsilcileri de katildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284