Vali Koca: “Yatirim, Yapmis Olmak Için Degil de Gerçekten Ihtiyaç Oldugu Için Yapilmali”

2013 yilinin ikinci Il Koordinasyon Kurulu Toplantisi Vali Murat Koca baskanliginda gerçeklestirildi.

Vali Koca: “Yatirim, Yapmis Olmak Için Degil de Gerçekten Ihtiyaç Oldugu Için Yapilmali”

19 Nisan 2013 Cuma günü saat 14.00'de Valilik Toplanti Salonunda gerçeklestirilen toplantiya Vali Murat KOCA, Vali Yardimcisi V. Muammer Balci, Kâzimkarabekir Kaymakami Mehmet Uslu, Ayranci Kaymakami Erkan Isa Erat, daire müdürleri, ilçe ve belde belediye baskanlari ile yatirimci kuruluslarin bölge ve il temsilcileri katildi.
Toplantida açilis konusmasini yapan Vali Murat Koca; koordinasyon kurulu toplantilarinin ilimizde gerçeklestirilecek olan yatirimlarin planli ve programli bir sekilde yapilmasi, gereksiz harcamalarin ve zaman kaybinin önlenmesi açisindan önemli oldugunu belirtti. Yatirim yapilacak alanlarda kurumlarin isbirligi ve koordinasyon içinde olmasinin karsilasilabilecek sorunlari önlemesinin yaninda, yatirimlarin planlanan zamanda bitirilmesini saglayacagini ifade etti. Vali Koca konusmasinin sonunda yatirim yapmis olmak için degil de gerçekten ihtiyaç oldugu için yatirimlarin yapilmasi gerektigini belirterek, yatirim yapilacak alanlarda ihtiyaç analizinin iyi bir sekilde yapilmasinin önemli bir konu oldugunu ifade etti.
Vali Murat Koca'nin konusmasinin ardindan yatirimci kuruluslarin temsilcileri 31 Mart 2013 tarihi itibariyle kurumlarina ait yatirimlarin gerçeklesme durumlari hakkinda koordinasyon üyelerine bilgi verdiler.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284