Vali Koca Ziyaretlerini Sürdürüyor

Ilimiz Valisi Murat Koca Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren Biskot Bisküvi ile Özel Babaoglu Ilkögretim Okulu ziyaret etti.

Vali Koca Ziyaretlerini Sürdürüyor

Geçtigimiz gün yapilan ziyaretlerde ilk olarak Biskot Bisküvi Yönetim Kurulu üyesi Vehbi Tayyar'i ziyaret eden Vali Koca çalismalar hakkinda Vehbi Tayyar’dan bilgi aldi. Biskot Bisküvi Sanayi ve Ticaret Anonim Sirketi ziyaretinin ardindan Özel Babaoglu Ilkögretim Okuluna geçen Vali Koca'yi okula gelisinde Bifa Bisküvi ve Gida Sanayi ve Anonim Sirketi Yönetim Kurulu Onursal Baskani Yilmaz Babaoglu, Ugur Dershanesi Kurucu Müdürü Ali Konukseven ve Özel Babaoglu Ilkögretim Okulu Müdürü Mustafa Ün karsiladi. Özel Babaoglu Ilkögretim Okulunda bir süre ögretmenlerle de görüsen Vali Murat Koca, okul hakkinda okul yönetiminden bilgi alarak, çalismalarinda basarilar diledi.
Vali Koca, Bifa Bisküvi ve Gida Sanayi ve Anonim Sirketi Yönetim Kurulu Onursal Baskani Yilmaz Babaoglu ile bir süre sohbet ettikten sonra mevcut okulun yanina yapilacak olan 16 derslikli okul ve spor salonu insaati hakkinda bilgiler aldi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284