Vali Koca’dan Baskan Çaliskan’a Hayirli Olsun Ziyareti

Ilimiz Valisi Murat Koca, Emniyet Müdürü Mehmet Sahne, Garnizon Komutani Jan. Kdm. Alb. Mustafa Akis Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan’i makaminda ziyaret etti.

Vali Koca’dan Baskan Çaliskan’a Hayirli Olsun Ziyareti

 Mart Yerel seçimleri sonucunda Belediye Baskani olarak seçilen Ertugrul Çaliskan, ilk resmi ziyaretini Karaman Valisi Murat Koca’ya yapmisti.
Ziyaret esnasinda konusan Vali Koca sunlari kaydetti; “ Karaman Belediye Baskanligi göreviniz hayirli ugurlu olsun. Millete hizmet adina çikmis oldugunuz bu yolda Allah yardimciniz olsun.” Dedi.
Ziyaretten duydugu memnuniyeti dile getiren Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan sunlari söyledi. “ Sayin Valim, ziyaretinizden ve temennilerinizden dolayi gönülden tesekkür ediyorum. Emniyet Müdürümüze ve Garnizon komutanimiza da ayrica tesekkür ediyorum. Vatandaslarimizin teveccühü ile Karaman Belediye Baskani olduk. Önümüzdeki süreçte bu teveccühe layik olmak için bütün imkânlarimizi seferber edecegiz. Bu hizmetleri gerçeklestirirken Valiligimizle uyum içerisinde, koordineli bir sekilde çalisacagiz” dedi.
Kerim Dereli “ Belediye Baskanimiza Güveniyoruz”
Ak Parti Il Baskani Kerim Dereli vatandaslarin büyük destegi ile seçimi kazandiklarina vurgu yaparak sunlari söyledi. “ Yerel seçimler sonucunda yüzde 52 gibi yüksek bir oranla seçimi kazandik ve adayimiz Ertugrul Çaliskan Belediye Baskani oldu. Karamanli hemsehrilerimizin bu desteklerini Allah’in izni ile bosa çikarmayacagiz. Bu konuda Belediye Baskanimiza sonuna kadar güveniyoruz” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284