Vali Koca’dan, Spora Ve Sporcuya Büyük Destek

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü koordinesinde Karaman’da gerçeklestirilen spor organizasyonlarini takip eden Vali Murat Koca’dan spora ve sporcuya büyük destek.

Vali Koca’dan, Spora Ve Sporcuya Büyük Destek

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü koordinesinde Karaman’da gerçeklestirilen spor organizasyonlarini yakindan takip eden ve organizasyonlarda yerini alan Karaman Valisi Murat Koca, spora ve sporcuya desteklerine devam ediyor.
24-26 Haziran 2015 tarihleri arasinda Türk Dili’nin Baskenti Karaman’da gerçeklestirilen “Türkiye Yol Bisikleti Sampiyonasinda” Karaman Valisi Murat Koca’nin Türkiye’nin farkli bölgelerinden sampiyonaya katilan sporculara göstermis oldugu özel ilgi ve alaka sampiyonaya ayri bir hava katti. Sampiyonanin ilk gününden son gününe kadar sporcularda birlikte ayni heyecani ve atmosferi yasayan Vali Koca, yarismalarin baslangiç ve bitis noktalarinda yerini alarak sampiyonanin içinde yerini almasini bildi. Yarismalarin ikinci gününde sabah 08.00’da baslayan Master Erkekler B 70 km yarislarda yine yerini alarak yarismanin startini veren Vali Koca, gün sonu gerçeklestirilen ödül töreninde ise, dereceye giren basarili sporculara ödüllerini takdim ederek, yarislarda sanssiz bir sekilde dereye giremeyen sporculara ise moral noktasinda önemli katkida bulundu.
Zorlu ve çekismeli geçen yarismalarin son gününde ise Türkiye Bisiklet Sampiyonalarinda ender görülen bir olaya imza atan Vali Murat Koca, Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan, Il Emniyet Müdürü Mehmet Sahne, Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik ve Il Milli Egitim Müdürü Asim Sultanoglu ile birlikte baslangiç noktasinda sporcularin önünde yaklasik 3 buçuk kilometre pedal çevirerek spora verdigi önemi ve destegi bir kez daha göstermis oldu.
Yasanan bu güzel tablonun sporculari motive noktasinda çok önemli oldugunu belirten Spor Il Müdürü Hayati Kisacik,” Karaman’a geldigimiz günden bu yana bizlerden hiçbir zaman desteklerini esirgemeyen Karaman Valimiz Sayin Murat Koca’ya bugünde aramizda oldugu için ve bisikletçilerimize destek verdigi için bir kez daha tesekkür ediyorum” diye konustu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284