Vali Meral Ayrancı İlçesinde İncelemelerde Bulundu

Vali Fahri Meral, incelemelerde bulunmak üzere ilimize bağlı Ayrancı ilçesini ziyaret etti.

Vali Meral Ayrancı İlçesinde İncelemelerde Bulundu

Vali Meral, Ayrancı Kaymakamı Mehmet Göze ve Kaymakamlık personeli tarafından karşılandı. Öğrencilerin çiçek takdim ettiği Vali Meral, daha sonra Kaymakamlığa geçerek İlçe Kaymakamı Göze’den ilçenin genel durumu ve yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Vali Meral ziyarette, Cumhurbaşkanlığının 2018/157 sayılı Kararıyla Ayrancı Kaymakamlığına atanan ve  15.09.2018 tarihinde görevine başlayan Kaymakam Mehmet Göze’ye hayırlı olsun temennisinde bulunarak yeni görevinde başarılar diledi.

Ayrancı ilçesindeki ziyaretlerini daha sonra Belediye Başkanlığı ile sürdüren Vali Meral, ziyarette başkan Büyükkarcı’dan belediyenin ilçe genelinde yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Ayrancı ilçe sınırından başlayan ve Divle Köyü İnönü Mevkiine kadar olan 4,7 km’lik tamamlanan sıcak asfalt yolda incelemelerde bulunan Vali Meral, daha sonra Ayrancı Beş Yataklı İlçe Entegre Hastanesinde incelemelerde bulundu. İlçede büyük bir eksikliği gidermesi beklenen ve inşaatı devam eden İlçe Entegre Hastanesinde incelemelerde bulunan Vali Meral, hastanenin son durumu ve devam eden çalışmalar hakkında İl Sağlık Müdürü Hasan Arslan’dan bilgiler aldı.

Vali Fahri Meral, Ayrancı ilçesindeki incelemeleri sırasında Kıbrıs Gazi’si Hamza Can’ı evinde ziyaret ederek aile ile bir süre sohbet etti. Ziyaretlerine daha sonra Ayrancı Çok Programlı Anadolu Lisesi ile devam eden Vali Meral, bina içerisinde yer alan bilgisayar laboratuvarı, okul kütüphanesi ve spor salonunda incelemelerde bulundu ve yetkililerden bilgiler aldı.

Okul yönetimi ve öğretmenlerle de bir araya gelerek görüşmeler yapan Vali Meral, okul pansiyonunda öğrencilerle birlikte katıldığı yemeğin ardından ilçeden ayrıldı.

Vali Meral’in Ayrancı ilçesindeki ziyaretlerine; Kaymakam Mehmet Göze, Belediye Başkanı Yüksel Büyükkarcı,  İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu, İl Sağlık Müdürü Dr. Hasan Arslan ve Ayrancı AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin Aksu eşlik etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284