Vali Meral Bağımlılıkla Mücadele Toplantısına Başkanlık Etti

2018 yılının son Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Vali Fahri Meral başkanlığında gerçekleştirildi.

Vali Meral Bağımlılıkla Mücadele Toplantısına Başkanlık Etti

İl Sağlık Müdürlüğünde gerçekleştirilen toplantıya; Vali Fahri Meral’in yanı sıra Cumhuriyet Başsavcı Vekili Serdar Açıkgöz, Belediye Başkan Vekili Duran Kabaağaç, Vali Yardımcısı İsmail Hakkı Çınarsoy,  İl Emniyet Müdürü Fikret Bayraktar, İl Jandarma Komutanı İsmail Şahin, İl Sağlık Müdürü Dr. Hasan Arslan ile bağımlıkla mücadele eylem planında görevli kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Toplantıda bir konuşma yapan Vali Fahri Meral, tüm kurum ve kuruluşları ile sivil toplum kuruluşlarına bu zamana kadar bağımlılıkla mücadele kapsamında yürüttüğü başarılı çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

Kamu kurum ve kuruluşları, üniversite ve yerel yönetimler ile birlikte hareket ederek bugüne kadar bağımlılıkla mücadelede yürütülen çalışmalardan önemli sonuçlar elde edildiğini ifade eden Vali Meral, bu amaçla yürütülen çalışmalar ile bağımlılıkla mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceğini ifade etti.

Toplantının devamında İl Sağlık Müdürü Dr. Hasan Arslan, bağımlıkla mücadele kapsamında alınan kararlar ve uygulamaları ile gündeme ilişkin konuların yer aldığı bir sunum gerçekleştirdi.  Daha sonra kurula üye kurum ve kuruluşların temsilcilerinin görüş ve önerilerinin dinlenmesi ve gündem maddelerinin görüşülerek kurul kararlarının alınmasıyla toplantı sona erdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284