Vali Meral Başyayla İlçesini Ziyaret Etti

Taşeli Bölgesi ziyaretlerine Başyayla Kaymakamlığı ile devam eden Vali Meral, Hükümet Konağı Binasının önünde Kaymakam Fatih Kaşıkçı, ilçe kurum müdürleri ve personelleri tarafından karşılandı. Kendisini karşılayanlar ile ayrı ayrı tanışan Vali Meral, ziyaretin anısına toplu fotoğraf çektirdi.

Vali Meral Başyayla İlçesini Ziyaret Etti

Kaymakam Kaşıkçı’nın Vali Meral’e ilçe hakkında bilgi sunmasının ardından hat sanatı ile “Vali Fahri Meral” yazılı bir porselen tabak hediye edildi.

Kaymakamlık ziyaretinin devamında ilçe merkez ve köy muhtarları ile bir araya gelen Vali Meral, katılımlarından dolayı muhtarlara teşekkür etti. Toplantıda muhtarlara tek tek söz vererek sorun ve isteklerini dinleyen Vali Meral, hep birlikte el birliği ve gönül birliğiyle çalışacaklarını sözlerine ekledi.

Başyayla ilçe mahalle ve köy muhtarları Vali Meral’e ziyaretlerinden memnun olduklarını ifade ederek teşekkür ettiler.

Daha sonra kurum müdürleri ile bir toplantı gerçekleştiren Vali Meral “Devlet memurları olarak hepimiz hangi mevkide olursak olalım herkese hakkaniyetle yaklaşmamız ve vatandaş memnuniyetini ön plana çıkararak iş yapmamız gerekiyor” dedi.

Kamu yönetimi anlayışında eskiye nazaran çok şeyler değiştiğini belirten Vali Meral, “Hepimiz bir aileyiz, amacımız kamuya hizmet etmek, hizmet ettiğimiz ölçüde başarımız ortaya çıkacaktır” şeklinde konuşarak, tüm kamu çalışanlarına çalışmalarında başarılar diledi.

Kaymakamlık ziyaretinin ardından Belediye binası önünde Belediye Başkanı Şerafettin Bulgurcu, belediye çalışanları, mahalle ve köy muhtarları ve vatandaşlar tarafından karşılanan Vali Meral, ziyarette belediyenin bölgedeki çalışmaları hakkında Başkan Bulgurcu’dan bilgiler alarak, belediye hatıra defterine duygu ve düşüncelerini yazdı.

Başkan Bulgurcu Vali Meral’e ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, Başyayla’nın resminin yer aldığı porselen tabak ve Başyayla tanıtım broşürü hediye etti. 

Başyayla şehitlerinin aileleri ziyaret edildi

Vali Meral, 1992 yılında Hakkari Yüksekova Pirinçeken mevkiinde mayın patlaması sonucu şehit olan Ali Göksu’nun ailesini ve İstanbul Sarayburnu açıklarında kuru yük gemisinin sahil güvenlik botuna çarpması sonucu şehit olan Üsteğmen Ali Rıza Yücel’in ailesini ziyaret etti. Şehit ailelerine taziyede bulunan Vali Meral, şehitlere Allah’tan rahmet, başta aileleri olmak üzere sevenlerine ise sabırlar diledi.

Vali Meral, Devletimizin bu vatan için evladını şehit veren tüm ailelerin her zaman yanında olduklarını ve olmaya devam edeceklerini ifade etti.

Vatandaşlarla bir araya geldi

Başyayla ziyareti kapsamında Kirazlıyayla Mahallesinde bulunan Şehit Şevket Sağlam Parkı’nda vatandaşlar ile bir araya gelen Vali Meral, vatandaşlarının sorunlarını ve isteklerini dinledi. Oldukça samimi bir ortamda geçen buluşmada vatandaşlarla birlikte bir bardak çay’a eşlik eden Vali Meral, yıllar önce kendisinin Sarıveliler İlçesinde görev yaptığını belirterek, çok şeylerin değiştiğini ve güzel hizmetlerin yapıldığını ifade etti.

Vali Meral,  ziyarette kendisine eşlik eden İl Jandarma Komutanı İlhan Şen, İl Emniyet Müdürü Levent Tutuk ve il müdürleri ile birlikte vatandaşlarla vedalaşarak ilçeden ayrıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284