Vali Meral Bayır Köyü Muhtarının Evine Misafir Oldu

Ramazan ayı içerisinde ziyaretlerine devam eden Vali Meral, ziyaretler kapsamında Bayır köyünü ziyaret ederek Köy Muhtarı Ahmet Esen’in evinde iftara misafir oldu.

Vali Meral Bayır Köyü Muhtarının Evine Misafir Oldu

İl Jandarma Komutanı İlhan Şen’in de eşlik ettiği Bayır Köyü ziyaretinde Ada Köyü muhtarı Kerim Bakır da hazır bulundu. Ziyarette; Vali Meral, köy muhtarlarından köylerinin genel durumu ve sorunları hakkına bilgiler aldı.

Muhtarlardan köylerinde yaşayan ve ihtiyaç sahibi olan insanların tespitinin yapılmasını isteyen Vali Meral, içerisinde bulunduğumuz Ramazan ayı nedeniyle muhtarlardan konuyla ilgili gerekli hassasiyeti göstermelerini ve ihtiyaç sahibi insanların tespiti durumunda ilgili kurumlara bilgi verilmesini istedi.

Bayır Köyünde kılınan teravih namazının ardından vatandaşlarla bir süre sohbet eden Vali Meral, daha sonra İl Jandarma Komutanı İlhan Şen, Bayır ve Ada Köyü muhtarları ile birlikte bu köyde ikamet eden Faruk Eker isimli vatandaşımızı evinde ziyaret etti.

Misafir olduğu vatandaşımızla bir süre sohbet ederek sorunlarını dinleyen Vali Meral, “Yardımlaşma ve dayanışmanın en yoğun yaşandığı bu rahmet ikliminde vatandaşlarımızla bir araya gelerek onlarla birlikte olmanın huzurunu yaşıyoruz” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284