Vali Meral Muhtarlarla Biraraya Geldi

Vali Fahri Meral, 2018 yılının son muhtarlar toplantısında merkez köy, merkez mahalle ve kasaba mahalle muhtarları ile bir araya geldi.

Vali Meral Muhtarlarla Biraraya Geldi

Valilikte gerçekleştirilen toplantıya Vali Fahri Meral’in yanı sıra Vali Yardımcısı Hacı İbrahim Türkoğlu, İl Emniyet Müdürü Fikret Bayraktar, İl Genel Meclis Başkanı Adem Kapar,  daire müdürleri ve muhtarlar katıldı.

Yoğun katılımın olduğu yılın son muhtarlar toplantısında Vali Fahri Meral, toplantının hayırlara vesile olmasını dileyerek başladığı konuşmasında, 2018 yılı değerlendirildiğinde verimli bir yıl geçirildiğini, planlananın üzerinde işler gerçekleştirildiğini belirterek emeği geçen herkese teşekkür etti. Yıl içerisinde sürekli olarak muhtarlarla gerçekleştirilen toplantılarda sorunlara çözüm aramaya çalışıldığını ifade eden Vali Meral, köylerin ve mahallelerin ilgili daire müdürleriyle birlikte ziyaret edilmesi, vatandaşlarla daha samimi ilişkiler kurulması bakımından önemli bir yıl olduğunu belirtti.

Vali Fahri Meral, 2019 yılının hayırlı olmasını dileyerek, herkese sağlık, mutluluk ve başarılı bir yıl temenni etti.

Toplantıda, söz almak isteyen muhtarlara söz verilerek sorun ve talepleri dinlendi. Muhtarların sorun ve talepleriyle ilgili dile getirilen konulara ilişkin kurum müdürleri tarafından açıklamalarda ve değerlendirmelerde bulunularak toplantı devam etti.

Toplantının sonunda,  2019 yılı faaliyet döneminde görev yapmak üzere Vakıf Mütevelli Heyeti Üyelerinin seçimine geçildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284