Vali Meral Öğrenci Yurdunda İncelemelerde Bulundu

Vali Fahri Meral, koronavirüs tehdidiyle mücadele kapsamında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Mümine Hatun Kız Öğrenci Yurdunu ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Vali Meral Öğrenci Yurdunda İncelemelerde Bulundu

Dünyada olduğu gibi ülkemizi de tehdit eden  koronavirüs (Covid-19) virüsü ile mücadele amacıyla alınan tedbirler kapsamında ilimizde 14 gün süreyle misafir edilecek olan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinden getirilen vatandaşlarımızın kaldığı Mümine Hatun Kız öğrenci yurdunda koronavirüs tehdidine karşı kurumda alınan önlemleri yerinde inceleyen Vali Fahri Meral, ziyareti sırasında yürütülen çalışmalar hakkında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek’ten bilgiler aldı.
Mümine Hatun Kız Öğrenci Yurduna gerçekleştirdiği ziyarette misafir edilen vatandaşların sağlık durumları hakkında yetkililerden bilgiler alan Vali Meral, toplum sağlığı ve kamu düzenini korumak amacıyla sağlık personelleri tarafından sağlık muayeneleri yapılan vatandaşların koronavirüs tehdidine karşı tedbir amaçlı olarak 14 gün kız öğrenci yurdunda misafir edileceğini söyledi. Vali Meral, bu süre zarfında vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamamaları için gereken tedbirleri aldıklarını ve her türlü ihtiyaçlarının da karşılandığını belirterek, alınan tedbirlere mutlaka uyulmasını ve sosyal mesafe kuralına riayetin son derece önemli olduğunu belirtti. 
Vali Fahri Meral’in ziyaret ve incelemelerinde İl Emniyet Müdürü Ayhan Taş, İl Sağlık Müdürü Dr. Adnan Kurşun bulundular. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284