Vali Meral:” Şehit Olan Kahraman Askerlerimiz, Milletimizin Gönlünde Yaşayacaktır”

Vali Fahri Meral, Jandarma Teşkilatının Kuruluşunun 181’inci Yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı. 

Vali Meral:” Şehit Olan Kahraman Askerlerimiz, Milletimizin Gönlünde Yaşayacaktır”

Vali Meral, yayınladığı mesajında; “Ülkemizin huzur ve güvenliğini sağlama noktasında kurulduğu ilk günden bu güne kadar zaman mefhumu gözetmeksizin büyük bir fedakârlıkla sorumluluklarını yerine getiren Jandarma Teşkilatımızın kuruluşunun 181’inci yılını gururla kutluyoruz.
Jandarma Teşkilatımız vatanımızın bölünmez bütünlüğü, ülkemizin huzur ve asayişinin sağlanmasında üstlendiği sorumluluğu başarıyla yerine getirerek aziz milletimizin takdirini kazanmış ve gönlünde ayrı bir yer edinmiş güzide bir kuruluştur .
Mukaddes vatan toprakları uğruna canları pahasına görevini yaparken şehit olan kahraman askerlerimiz, milletimizin gönlünde yaşayacaktır.
Büyük bir vazife ve sorumluluk anlayışı içerisinde görevini yerine getiren jandarma teşkilatımızın değerli mensuplarını, hayatlarını feda etme uğruna ortaya koydukları cesur, kararlı ve özverili çalışmalar için tebrik ediyorum.  
Jandarma Teşkilatımızın, 181 yıldır olduğu gibi bugün de, toplumumuzun huzur ve güvenliğinin sağlanması için kendisine tevdi edilen görevleri, demokratik değerleri ve insan haklarını esas alan üstün vazife ve hizmet anlayışıyla yerine getireceğine inanıyorum. 
Bu düşüncelerle Jandarma Teşkilatının 181’inci kuruluş yıl dönümünü kutlar; başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, bütün şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyor, gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor, tüm Jandarma Teşkilatı personelimize görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284