Vali Meral ve Adem Kapar Yollarbaşı Köyünü Ziyaret Ettiler

Vali Fahri Meral, İl Genel Meclisi Başkanı Adem Kapar, İl Özel İdaresi Genel Sekreter V. Ali Yener Terlemez ve İl Genel Meclisi Üyeleri, İlimiz Merkez İlçesi Yollarbaşı Köyü Muhtarı Hacı Ali Küçükberber’in davetine katılarak vatandaşlarla bir araya geldiler ve köyde yapılan yol çalışmalarını da yerinde incelediler.

Vali Meral ve Adem Kapar Yollarbaşı Köyünü Ziyaret Ettiler

Davette Muhtar ve vatandaşlar ile bir araya gelerek köyün güncel sorunlarını değerlendiren Vali Meral ve beraberindeki yetkililer, ardından Yollarbaşında İl Özel İdaresi tarafından yapılan Badem Bahçesinde de incelemelerde bulundular.
Sezonun başlamasının ardından program doğrultusunda süregelen asfalt çalışmaları kapsamında Yollarbaşı köyümüzde de asfalt çalışmaları tamamlanan ve devam eden yolları yerinde inceleyip çalışan ekiplerden de çalışmaların son durumu hakkında bilgiler alan Vali Meral ve beraberindeki yetkililer, hava koşullarının düzelmesi ile asfalt çalışmalarının hız kazanacağını ve bu yıl programa alınan işlerin tamamlanması için İl Özel İdaresi ekiplerinin yine özveriyle çalıştıklarını belirterek; Muhtar ve vatandaşlarımıza da misafirperverlikleri için teşekkür ederek köyden ayrıldılar.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284