Vali Meral Ve Rektör Akgül'den Selçuk Ecza'ya Ziyaret

Karaman Valisi Fahri Meral ve Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Akgül, Selçuk Ecza Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Sonay Gürgen'i ziyaret etti.

Vali Meral Ve Rektör Akgül'den Selçuk Ecza'ya Ziyaret

İstanbul'daki holding binasında gerçekleşen ve Selçuk Ecza Yönetim Kurulu üyelerinin de eşlik ettiği ziyarette Vali Meral ve Rektör Akgül, Türkiye'nin ilaç dağıtımında lider kuruluşu olan Selçuk Ecza Deposunun başarılı çalışmalarının devamını dileyerek Karaman'daki sağlık sektörü hakkında istişarede bulundular.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Selçuk Ecza Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Sonay Gürgen ise Ermenekli hayırsever işadamı Ahmet Keleşoğlu tarafından Konya'da 1958 yılında kurularak bugün 103 şubesi ve 6500'e yakın çalışanıyla Türkiye çapında yaklaşık 19 bin eczaneye hizmet veren Selçuk Ecza Deposunun eczanelerin ilaç ile ilgili her türlü ihtiyacını en kısa sürede karşılayan lider bir kuruluş olduğuna dikkat çekti.

Selçuk Ecza Deposunun Türkiye'nin en güvenilir kuruluşlarından birisi olduğunu ve ülke dahilinde ulaşamadığı il ya da ilçe bulunmadığını dile getiren Gürgen, Konya ve Karaman'ın kendileri için ayrı bir önem arz ettiğini ifade ederek şimdiye kadar olduğu gibi şimdiden sonra da özellikle eğitim-öğretim alanında sosyal sorumluluk içerikli yatırımlara devam edeceklerini söyledi.

Ziyaret, iyi dilek temennileri ve hediye takdimlerinin ardından sona erdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284