Vali Meral’den Atak ve Som Ambalaja Ziyaret

26 Şubat 2019 Salı günü Vali Fahri Meral, Karaman Organize Sanayi Bölgesinde üretim yapan Atak ve Som Ambalaj fabrikalarını ziyaret etti.

Vali Meral’den Atak ve Som Ambalaja Ziyaret

Gerçekleştirilen ziyaretlerde Vali Fahri Meral ile birlikte  Milletvekilleri Dr. Recep Şeker, Av. Selman Oğuzhan Eser, İl Genel Meclis Başkanı Adem Kapar ve Organize Sanayi Bölgesi Müdürü bulundular.
Ziyaretlerine ilk olarak Atak Ambalaj Fabrikası ile başlayan Vali Meral, Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Özdağ tarafından karşılandı. Şirketin genel durumu ve üretimi hakkında bilgiler veren Özdağ, ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek Vali Meral ve beraberindekilere teşekkür etti.
Daha sonra Som Ambalaj Fabrikasını ziyaret eden Vali Meral, Yönetim Kurulu Başkanı Osman Ateş tarafından karşılandı. İşletme ile ilgili bir bilgilendirme yapan Ateş, Vali Meral ve beraberindekilere ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.
Karşılıklı sohbetlerle devam eden ziyaretlerde Vali Meral ve beraberindekiler işletme sahiplerine, bol ve bereketli kazanç temennisinde bulundular.

Güncelleme Tarihi: 27 Şubat 2019, 15:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284