Vali Meral’den İade-İ Ziyaretler

Vali Fahri Meral, gün içerisinde Cumhuriyet Başsavcılığı, Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanlığı ve Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Rektörlüğüne iade-i ziyaretlerde bulundu.

Vali Meral’den İade-İ Ziyaretler

Ziyaretlerine ilk olarak Cumhuriyet Başsavcısı Abdurrahim Alan ile başlayan Vali Meral, Başsavcı Alan ile makamında bir süre sohbet ettikten sonra Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu başkanı Mehmet Nuri Özbey’i makamında ziyaret etti. Başsavcı Abdurrahim Alan’ın da eşlik ettiği ziyaretin ardından Vali Meral, ziyaretlerini Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Akgül ile sürdürdü.

Rektör Prof. Dr. Akgül tarafından karşılanan Vali Meral, Rektör Akgül ile makamında bir süre sohbet ederek, üniversitenin faaliyet alanında yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Vali Fahri Meral, Rektör Akgül'ü yeni görevinden dolayı tebrik ederken Rektör Akgül de Karaman’ın ve bölgenin kalkınmasında üniversite olarak diğer kurumlarla işbirliği içerisinde gerekli adımları atacaklarını, bu ülke ve bu topraklar için gayret göstermeye devam edeceklerini ifade etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284