Vali Meral’den Karaman Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesine Sürpriz Ziyaret

İlimiz Fahri Meral, okul ziyaretleri kapsamında İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu ile birlikte Karaman Mesleki ve Teknik Anadolu lisesine sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi.

Vali Meral’den Karaman Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesine Sürpriz Ziyaret

Okulda incelemelerde bulunan Vali Fahri Meral, okulda yapılan çalışmalar hakkında İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu’dan bilgiler aldı.

Okulun atölyelerini gezerek incelemelerde bulunan Vali Meral, atölye bölümünde öğrenim gören öğrencilerle bir araya gelerek eğitimlerine ve geleceğe dair düşünceleriyle ilgili bir süre sohbet etti. Mesleki eğitimin önemine değinen Vali Meral, üreten, yenilikleri yakından takip ederek gelişen güçlü bir Türkiye için mesleki eğitimin vazgeçilmez bir zorunluluk olduğunu dile getirdi.

Vali Fahri Meral, ülkemizin ihtiyaç duyduğu kalifiye eleman yetiştirilmesi konusunda meslek eğitimi veren okulların çok önemli bir işlevi yerine getirdiğini belirterek son yıllarda devletimizin attığı adımlarla mesleki eğitimin staj ve istihdam olanaklarıyla desteklendiğini de sözlerine ekledi.

Vali Meral daha sonra okul idaresi ve öğretmenleriyle yaptığı toplantının ardından idareci, öğretmen ve öğrencilere başarılar dileyerek okuldan ayrıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284