Vali Meral’den Kurum ve Kuruluşlara Ziyaretler

Vali Fahri Meral, gün içerisinde kamu kurum ve kuruluşlarına gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliğini ziyaret ederek oda başkanı Bayram Uysal ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.

Vali Meral’den Kurum ve Kuruluşlara Ziyaretler

Gerçekleşen ziyarette Vali Fahri Meral, Oda Başkanı Bayram Uysal ve yönetim kurulu üyeleri ile bir süre sohbet ederek Başkan Uysal’dan odanın çalışmaları ve esnafın sorunları hakkında bilgiler aldı.

Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Bayram Uysal, gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek sık sık mahalle ve çarşı esnaflarını ziyaret ederek sorun ve taleplerini dinleyen Vali Fahri Meral’e teşekkür etti.

Vali Fahri Meral’in Esnaf ve Sanatkârlar Odasına gerçekleştirdiği ziyarette yönetim kurulu üyeleri; Madeni Tornacılar, Kaynakçılar, Oto Motor ve Tamirciler Odası Başkanı Cemal Özbay, Elektrik, Elektronik Sıhhi Tesisat Odası Başkanı Şuayb Dik, Kahveciler Odası Başkanı Fatih Elitok ile Esnaf ve Sanatkârlar Odası Birliği Sekreteri Halil İbrahim İncekara hazır bulundu.

Gün içerisindeki ziyaretlerine daha sonra İsmetpaşa caddesindeki Vakıfbank Merkez Şubesi ve Atatürk Bulvarındaki Halk Bankası Merkez Şubesi ile sürdüren Vali Meral, ziyaret ettiği kurum müdürleriyle bir süre sohbet ederek kamusal hizmet veren kurumların personel yapısı ve kurumsal işleyişi hakkında bilgiler aldı.

Kurum ve kuruluşlara gerçekleştirdiği ziyaretlere daha sonra ilimiz Cumhuriyet Mahallesinde hizmet vermekte olan Şoförler ve Otomobilciler Odası ile devam eden Vali Meral, ziyarette oda başkanı Cemalettin Özüylasi ile bir süre sohbet ederek odanın genel hizmetleri hakkında bilgiler aldı. 

                                           

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284