Vali Meral’den Şehit Ailelerine Ziyaret

Vali Fahri Meral, Şehit Öğretmen Hamza Çetin ve Şehit Piyade Asteğmen Ahmet Taşer’in ailelerini ziyaret etti.

Vali Meral’den Şehit Ailelerine Ziyaret

26 Temmuz 2018 Perşembe günü eşi Zehra Meral ile birlikte şehit ailelerine gerçekleştirdiği ziyaretlerde Vali Meral, Şehit Öğretmen Hamza Çetin ve Şehit Asteğmen Ahmet Taşer’in aileleriyle yakından ilgilenerek bir süre sohbet etti.

Devlet olarak, millet olarak şehit ailelerinin her zaman yakınında ve yanı başında olduklarını belirten Vali Meral, vatanın bölünmez bütünlüğü için canlarını feda eden aziz şehitlerimizin hatıralarını yaşatmayı sürdüreceğiz. Onların aileleri bizlere emanettir. Kapımız ve gönlümüz tüm şehit ailelerimize daima açık olacaktır” dedi.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti belirten Şehit Öğretmen Hamza Çetin’in annesi Refika, babası Tahsin Çetin ile Şehit Asteğmen Ahmet Taşer’in annesi Aysel, babası Mustafa Taşer; yakın ilgi ve güler yüz gösterilmesinden dolayı memnun oluyoruz. Ziyaretinizden dolayı da mutlu olduk diyerek, ziyareti nedeniyle Vali Meral ve eşi Zehra Meral hanımefendiye teşekkür ettiler.

Şehit Öğretmen Hamza Çetin, 1993 yılında Tunceli Merkezinde, Şehit Asteğmen Ahmet Taşer ise 1992 yılında Diyarbakır Lice’de şehit edilmişti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284