Vali Meral’den Üç Köy Ziyareti

Köy ve beldeleri ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya gelmeyi sürdüren Vali Fahri Meral bu kapsamda ilimiz merkeze bağlı Çoğlu, Karacaören ve Eğilmez köylerini ziyaret etti.

Vali Meral’den Üç Köy Ziyareti

01 Şubat 2019 Cuma günü Çoğlu Köyü ile ziyaretlerine başlayan Vali Fahri Meral, Köy Camii’nde kıldığı Cuma namazının ardından Kıbrıs Gazisi merhum Süleyman Yıldızlı için düzenlenen Mevlit programına katıldı. Mevlit programın ardından Vali Meral, daha sonra vatandaşlarla bir araya geldi. Köy Muhtarı Hulusi Andaç’tan köyün genel durumu hakkında bilgiler alan Vali Meral, bir araya geldiği vatandaşlarla bir süre sohbet ederek istek ve sorunlarını dinledi.
Köy ziyaretlerine Çoğlu'dan sonra Karacaören köyü ile devam eden Vali Meral’i burada köy muhtarı Mustafa Karaduman ve vatandaşlar karşıladı. Ziyarette muhtar Karaduman’dan köyün genel yapısı hakkında bilgiler alan Vali Meral, sorun ve taleplerini dinlediği vatandaşlarla burada bir süre sohbet etti. Toplantıda taşımalı eğitim noktasında herhangi bir sıkıntının yaşanıp yaşanmadığı konusunda vatandaşların görüşlerini alan Vali Fahri Meral, köy muhtarı Mustafa Karaduman’dan köyde yaşayan ihtiyaç sahibi insanlarla ilgili olarak muhtardan ilgili kurumlara gereken bilgilerin gönderilmesi konusunda gereken hassasiyetin gösterilmesini istedi.
Eğilmez Köyü ile köy ziyaretlerine devam eden Vali Meral, burada köy muhtarı Musa Türegün ve vatandaşlar tarafından karşılandı. Muhtarlık binasında bir araya geldiği vatandaşlarla sohbet ederek sorun ve taleplerini dinleyen Vali Fahri Meral, köy muhtarı Türegün’den köy hakkında bilgiler aldı. Toplantı sırasında vatandaşlar, sulama suyu sorunu, eğitim ve güvenlik konuları ile imar barışı gibi köyün temel sorunlarını Vali Meral’e aktardılar.
Çoğlu, Karacaören ve Eğilmez köylerine gerçekleştirilen ziyaretlerin sonunda Vali Meral’in köylerini ziyaret etmesinden duydukları memnuniyeti ifade eden vatandaşlar sorun ve taleplerini dinleyerek sorunlarının çözülmesi noktasında yardımcı olunacağını ifade eden Vali Meral’e teşekkür ettiler. Vali Fahri Meral’in köy ziyaretleri programına; İl Jandarma Komutanı İsmail Şahin, İl Genel Meclis Başkanı Adem Kapar, İl Özel İdare Genel Sekreter Vekili Ali Yener Terlemez, İl Genel Meclis Üyesi Osman Aydın, Tarım ve Orman İl Müdürü Orhan Özçalık ile İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Şube Müdürü Hüseyin Alpaslan eşlik etti.

Güncelleme Tarihi: 02 Şubat 2019, 11:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284