Vali Meral’in 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı 

Vali Fahri Meral, 30 Ağustos Zaferi’nin 97. yıl dönümünü nedeniyle kutlama mesajı yayınladı.

Vali Meral’in 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı 

Vali Meral yayınladığı kutlama mesajında; “ 30 Ağustos Zaferi’nin 97. yıl dönümünü milletçe birlik ve beraberlik içerisinde büyük bir gurur ve coşkuyla kutluyoruz.
 30 Ağustos Zaferi, ülkemizi parçalamak ve milletimizi esaret altına almak isteyen devletlere karşı, en zor şartların yaşandığı bir dönemde, Aziz Milletimizin sarsılmaz azmi, iradesi, vatanseverliği ve kahramanlığı ile kazanılmış bir zaferdir.
Ecdadımızın canları pahasına vermiş olduğu bu şanlı mücadele; tarihimizin önemli bir dönüm noktasının olmasıyla birlikte, aynı zamanda daha güçlü yarınlara yürüyüşümüzde de bizlere ilham kaynağı olmaya devam edecektir.
Birlik ve beraberlik içerisinde, kendisini tarih sahnesinden silmek isteyenlere, 30 Ağustos Zaferi ile unutulmayacak bir ders vermiş olan milletimiz, hiçbir şekilde bağımsızlık ve hürriyetinden ödün vermeyeceğini, sonsuza kadar var olacağını tüm dünyaya en güçlü şekilde bir kez daha kabul ettirmiştir.
Büyük bir zaferle sonuçlanan Başkomutanlık Meydan Savaşı, milletimizin hürriyet ve bağımsızlık içinde yaşama onuruna kavuşmasını sağlaması yanında en zor zamanlarında bile tüm dünyaya vatanseverliğin eşsiz örneklerini göstererek, bağımsız yaşamak isteyen birçok millete de yol göstermiş olması ile tarihin altın sayfalarındaki yerini almıştır.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde kazandığı bu kutlu mücadele, ülkemizin sonsuza kadar hür ve bağımsız olmasının yolunu açmıştır. Bizler geçmişimizden aldığımız bu güç ve ilhamla Türkiye Cumhuriyeti’ni, ilelebet yüceltmeye devam edeceğiz.
Bu düşüncelerle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm şehitlerimizi rahmetle gazilerimizi minnetle yâd ediyor, Karaman Halkının ve Türk Silahlı Kuvvetlerimizin tüm mensuplarının 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyorum” dedi.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284