Vali Murat Koca Ayranci’da Incelemelerde Bulundu

Vali Murat Koca, bir dizi açilis ve incelemelerde bulunmak üzere Ayranci ilçesini ziyaret etti.

Vali Murat Koca Ayranci’da Incelemelerde Bulundu

Vali Koca’nin Ayranci ziyaretine Garnizon Komutani J. Kd. Alb. Mustafa Akis, Karaman Halk Sagligi Müdürü Ali Riza Altunsoy ve Il Basin ve Halkla Iliskiler Müdürü Hayrettin Aslan katildi.
Ayranci’daki incelemelerine Kaymakamlik ziyaretiyle baslayan Vali Koca, Kaymakamlik binasi önünde Ayranci Kaymakami Erkan Isa Erat ve Kaymakamlik personeli tarafindan karsilandi. Ilçenin genel durumuna iliskin Ilçe Kaymakami Erat’dan bilgiler alan Vali Murat Koca, ziyaretin ardindan Kaymakamlik binasi içerisinde hizmet verecek olan ve ihtiyaç sahipleri için düzenlenen Sevgi Marketi açilisina katildi. Vali Koca, açilisin ardindan Kaymakamlik binasi içerisinde Ilçe Emniyet Müdürlügü bünyesinde kurulan Mobese Güvenlik Kamera Sistemlerinin yer aldigi birimde incelemelerde bulunarak, güvenlik sisteminin çalismasina ait yetkililerinden bilgi aldi.
Kaymakamlik ziyaretinin ardindan Vali Murat Koca ve beraberindeki heyet TOKI tarafindan yaptirilan Toplum Sagligi Merkezi insaati ve Aile Sagligi Merkezini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.
Vali Murat Koca daha sonra Halk Egitim Merkezi Toplanti Salonunda gerçeklestirilen kariyer günleri bulusmasina katildi. Ayranci Çok Programli Lisesi ögrencileriyle bir araya gelen Vali Koca, kariyer günleri bulusmasinda ögrencilerle bir süre sohbet ettikten sonra ögrencilerin sorularini cevapladi. Program sonunda Ayranci Kaymakami Erkan Isa Erat tarafindan Vali Koca’ya Konya Eregli lisesinde okudugu 1974 – 1975 yillari egitim – ögretim dönemini hatirlatan bir belge hediye edildi.
Vali Koca, program sonunda Ilçe Jandarma Komutanliginda askerlerle yemekte bir araya geldi. Yemegin ardindan jandarma teskilatinda incelemelerde bulunarak Ayranci ilçesinden ayrildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284