Vali Murat Koca, Bu Yıl 52.si Düzenlenen Kütüphaneler Haftası Programına Katıldı

28 Mart 2016 Pazartesi günü saat 14.00’ da Yunus Emre Konferans Salonunda gerçekleştirilen kutlama programına; Vali Murat Koca ve eşi hanımefendi Vildan Koca, Vali Yardımcıları Erkan Karahan ve Mehmet Uğur Arslan, İl Kültür Turizm Müdür Vekili Adem Akçay, İl Halk Kütüphanesi Müdürü Adile Uyar, daire müdürleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Vali Murat Koca, Bu Yıl 52.si Düzenlenen Kütüphaneler Haftası Programına Katıldı
İl Kültür ve Turizm Müdür V. Adem Akçay’ın yaptığı konuşmanın ardından, 2015 yılı içerisinde İl Halk Kütüphanesinden, Kayserilioğlu İl Halk Kütüphanesinden ve Ahmet Altınay Çocuk Kütüphanesinden en çok kitap okuyan okuyuculara, Vali Koca ve protokol üyeleri tarafından ödülleri verildi. Programa, farklı okullardan gelen öğrencilerin şiir ve müzik dinletisiyle devam edildi. Minik öğrencilerin okudukları şiirleri keyifle dinleyen Vali Koca ve eşi hanımefendi Vildan Koca, öğrencileri tebrik ederek başarılı bir gelecek dileklerinde bulundular.
Programın sonunda açılan kitap sergisini kütüphane sorumlularıyla birlikte gezen Vali Murat Koca, sergide yer alan kitapları inceleyerek öğrencilerle sohbet etti. Ardından çekilen hatıra fotoğrafları ve yapılan ikramlarla program sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 18 Nisan 2016, 17:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284