Vali Murat Koca Ve Ailesinin Mutlu Günü

Vali Murat Koca ve hanimefendi Vildan Koca’nin oglu Cüneyt Sina Koca, Ibrahim ve Fatma Sözbilir ailesinin kizlari Merve Sözbilir ile düzenlenen nikâh töreniyle dünya evine girdi.

 Vali Murat Koca Ve Ailesinin Mutlu Günü

 

 
19 Ekim Pazar günü Ankara Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryollari (TCDD) Gar Kule Restaurant’ta düzenlenen nikâh törenine; Ulastirma, Haberlesme ve Denizcilik Bakani Sayin Lütfi Elvan, eski Milli Egitim Bakani Istanbul Milletvekili Ömer Dinçer, Karaman Milletvekili Av. Mevlüt Akgün, Karaman Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan, Il Valileri, STK temsilcileri, Karamanli sanayici ve is adamlari ile Ankara ve Karaman protokolünden çok sayida davetli nikâh töreninde hazir bulundu.
Vali Koca ve hanimefendi Koca’nin, nikâh töreninden önce konuklarini kapida tek tek karsilamasinin ardindan, Altindag Belediye Baskani Veysel Tiryaki tarafindan Cüneyt Sina Koca ve Merve Sözbilir çiftinin nikâhlari kiyildi. Çiftin nikâh sahitliklerini ise Ulastirma, Denizcilik ve Haberlesme Bakani Lütfi Elvan, eski Milli Egitim Bakani Ömer Dinçer ve il valilerinden olusan protokol üyeleri yapti.

Nikâh töreninin ardindan Bakan Elvan, evlilik cüzdanini Merve Koca’ya verirken konusmasinda çifte ömür boyu mutluluklar diledi. Tören dualarin edilmesinin ardindan davetlilere verilen ikram ile devam etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284