Vali Tapsız'a Kadirli Hemşerilerilerinden Sürpriz Ziyaret

Vali Süleyman Tapsız, 1 – 4 Mart 2017 tarihleri arasında ilimizde yapılacak olan liselerarası bölgesel basketbol müsabakaları için ilimize gelen Osmaniye Kadirli İlçesi Osman Gazi Anadolu Lisesi Basketbol Takımını kabul etti.

Vali Tapsız'a Kadirli Hemşerilerilerinden Sürpriz Ziyaret

Valilik makamında gerçekleşen ziyarete, kız basketbol takımı teknik heyeti ve sporcular katıldı. Osmaniye Kadirli İlçesinde yapılan müsabakalarda birinciliği elde ederek, Karaman’da düzenlenecek olan liselerarası basketbol müsabakalarına katılmaya hak kazanan takımı ve teknik heyeti kabulünde konuşan Vali Tapsız, doğup büyüdüğü şehir olan Kadirli İlçesinin lise takımının ilimizde gerçekleştirilecek olan organizasyonda mücadele edecek olmasından dolayı duyduğu memnuniyeti ifade etti.

1 - 4 Mart 2017 tarihleri arasında ilimizde gerçekleştirilecek olan liselerarası basketbol müsabakalarına katılan tüm takımlara başarılar dileyen Vali Tapsız, sportmenlik ve centilmenlik içerisinde geçmesi dileklerinde bulunduğu müsabakaların ilimizin tanıtımına ve sportif anlamda gelişmesine katkı sağlayacağını belirtti.

Türkçe’nin başkenti Karaman’ın ev sahipliğini yapacağı müsabakaların ilimizin misafirperverliğini göstermesi açısından da önemli olduğunu dile getiren Vali Tapsız, müsabakalar öncesinde ziyaret eden sporculara ve teknik heyete teşekkür ederek, başarılar diledi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284