Vali Tapsız, Ayrancı Kaymakamlığının İftar Programına Katıldı

Vali Süleyman Tapsız, Ayrancı Kaymakamlığı tarafından organize edilen iftar yemeğinde şehit aileleri ve gazilerle bir araya geldi.

Vali Tapsız, Ayrancı Kaymakamlığının İftar Programına Katıldı
Kale Restaurant’ta düzenlene iftar yemeğine, Vali Tapsız’ın yanı sıra eşi Dr. Ayşe Tapsız hanımefendi, Ayrancı Kaymakamı Fatih Kaşıkçı, Ayrancı Belediye Başkanı Yüksel Büyükkarcı, şehit aileleri, gaziler ve vatandaşlar katıldı.
Yemek sonrasında şehit yakınları ve gazilerin masalarını gezen Vali Tapsız, toplumsal dayanışma, hoşgörü ve yardımlaşma duygusunun yoğun olarak yaşandığı mübarek Ramazan ayının bir fırsat olduğunu belirterek, iyi değerlendirilmesi gerektiğini ifade etti.
Şehit yakınları ve gazilerle samimi bir şekilde sohbet ederek, ramazanlarını tebrik eden Vali Tapsız, Ülkemizin her köşesinden insanlarımız bu vatanın bağımsızlığı, huzur ve güveni için sayısız şehitler verdiğini ifade ederek, canlarını bu vatan uğruna feda eden şehitlerin haklarının ödenemeyeceğinin altını çizdi.
İftar yemeğinde beraber olunan Kaymakamlık personeliyle de tek tek tanışarak, bir süre sohbet eden Vali Tapsız, ramazanlarını tebrik edip, kamu hizmeti veren kurum ve kuruluşlarda görev alan personelin işini benimsemesi ve özümsemesinin önemli olduğunu ifade etti.
İftar yemeği hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284