Vali Tapsız Bucakkışla Köyünü Ziyaret Etti

Vali Süleyman Tapsız, ilimiz merkeze bağlı Bucakkışla köyünü ziyaret etti.

Vali Tapsız Bucakkışla Köyünü Ziyaret Etti

İl Jandarma Komutanı İlhan Şen ve İl Emniyet Müdürü Levent Tutuk ile birlikte gerçekleştirdiği Bucakkışla köyü ziyaretinde Vali Tapsız, köy muhtarı Muttalip Can ve köy halkı tarafından karşılandı.
Muhtarlık binasına geçerek burada Muhtar Can’dan köyün genel yapısı ve ekonomik durumu hakkında bilgiler alan Vali Tapsız, daha sonra köy camisinde kılınan Cuma namazının ardından köy meydanında vatandaşlarla bir araya geldi.
Sıcak ve samimi ortamda gerçekleşen ziyaret sırasında köylülerin talep ve sorunlarını dinleyen Vali Tapsız, ilk kez geldiği Bucakkışla köyünde karşılaştığı sıcak ilgi ve sevgiden dolayı duyduğu mutluluğu ifade etti. Fırsat buldukça gerçekleştirdiği köy ziyaretlerini sıklaştırarak vatandaşlarla daha sık bir araya geleceklerini ifade eden Vali Tapsız, bu sayede köylerimizin ve köyde yaşayan vatandaşlarımızın yaşadığı sorunları yerinde ve zamanında tespit ederek, sıkıntıların giderilmesi konusunda gereken çalışmaların yapılacağını ifade etti.
İlimiz Valisinin köylerini ziyaret etmesinden dolayı heyecanlı oldukları gözlenen Bucakkışla köy halkı ise kendilerini ziyaret ederek dertlerini ve taleplerini dinleyen Vali Tapsız’a teşekkür ettiler. Vali Tapsız’ı Bucakkışla’da ağırlamaktan ve konuk etmekten dolayı duydukları mutluluğu ifade eden Bucakkışlalılar, Vali Tapsız’ı en kısa süre içerisinde yeniden köylerinde görme arzusunda olduklarını belirttiler.
Vali Tapsız, köy ziyaretlerini daha sonra Bucakkışla Jandarma Karakolu ile sürdürdü. Karakol personeli ile bir araya gelen Vali Tapsız, karakol ziyaret defterini imzalamasının ardından daha sonra Bucakkışla ilkokulu öğrencileriyle bir araya geldi.
Öğrencilerle eğitimleri ve geleceğe dair planları hakkında bir süre hoş sohbet eden Vali Tapsız, daha sonra Bucakkışla köyünden ayrıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284