Vali Tapsız Gönülleri Fethediyor

Vali Süleyman Tapsız’ın çat kapı ev ziyaretleri sürüyor.

Vali Tapsız Gönülleri Fethediyor
Mübarek ve bereketli bir ay olan Ramazan ayının gelmesiyle birlikte ilimizdeki görevine başlayan Vali Süleyman Tapsız, iftar sonrası yaptığı çat kapı ev ziyaretleriyle dertli gönüllerin ortağı oluyor.
21 Haziran 2016 Salı günü iftar yemeği sonrasında Vali Süleyman Tapsız eşi hanımefendi Dr. Ayşe Tapsız ile beraber ev ziyaretleri gerçekleştirdi.
Valilik tarafından şehit aileleri ve gaziler onuruna verilen iftar yemeğin ardından ihtiyaç sahibi ailelere çat kapı yaparak, sürpriz ziyaretler gerçekleştiren Vali Tapsız ve eşi hanımefendi Dr. Ayşe Tapsız, ziyaretler sırasında ailelerle yakından ilgilenirken sorun ve sıkıntılarını dinlediği hüzünlü ve mahzun gönüllerle sımsıcak ve yıkılmaz köprüler kurulmasına vesile oluyor.
Ramazan ayı içerisinde Karaman Valisinin evlerinin kapısını çalarak çat kapı yapması ve ikram edilen bir bardak çay ile birlikte dertlerine ve sorunlarına ortak olmasından dolayı mutlulukları gözlerinden okunan gönüller, rahmet ve bereket ayında gerçekleştirilen bu ziyaretlerle devletin sıcak ve şefkatli yüzünü hissediyor.
Gerçekleştirilen ziyaretlerden çok memnun olduklarını ifade eden ev sahipleri, Vali Tapsız’a yeni görevlerinde hayırlı olsun dileklerinde bulundular.



 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284