Vali Tapsız İl Müdürlüklerinden Brifing Almaya Devam Ediyor

Vali Süleyman Tapsız, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ile Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüklerine ziyaretlerde bulunarak brifing aldı.

Vali Tapsız İl Müdürlüklerinden Brifing Almaya Devam Ediyor

Ziyaretlerine İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünden başlayan ve İl Müdürü Mehmet Gümrah tarafından karşılanan Vali Tapsız, kurum binasını gezerek bir süre incelemelerde bulundu.
Kurum çalışanlarıyla tek tek tanışarak çalışmalarında kolaylıklar dileyen Vali Tapsız, İl Müdürü Gümrah’tan kurumun genel yapısı ve işleyişi hakkında bilgiler aldı.
Vali Tapsız, ziyarette İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü olarak yaşanabilecek her türlü olumsuzluğa karşı etkili ve hızlı bir şekilde müdahale edilebilmesi için kurumun teçhizat ve donanım açısından hazırlıklı olması gerektiğini söyledi. Kurumun kendisini sürekli yenileyerek teknik ve bilimsel gelişmeleri yakından takip etmesinin kurumun sağlıklı işleyişi açısından önemli olduğunu söyleyen Vali Tapsız, olaylara müdahale ekibi içerisinde yer alan personelin de gerek verilecek eğitimlerle gerekse yapılacak uygulamalı tatbikatlarla tam donanımlı bir şekilde hazır olması gerektiğini ifade etti.
Vali Tapsız’ın gün içerisindeki kurum ziyaretleri daha sonra Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ile devam etti. İl Müdür Vekili Türkmen Hacıhaliloğlu tarafından karşılanan Vali Tapsız, TOKİ Bölgesinde faaliyetlerini sürdüren Müdürlük binasını gezerek personelle tanıştı ve yürütülen çalışmalar hakkında Hacıhaliloğlu’ndan bilgiler aldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284