Vali Tapsız Kurumlardan Brifing Almaya Devam Ediyor

Vali Süleyman Tapsız, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ile Karaman Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğünden brifing aldı.

Vali Tapsız Kurumlardan Brifing Almaya Devam Ediyor

Göreve başladığı günden itibaren kurumları daha iyi tanımak ve yaptıkları çalışmaları yerinde incelemek için kurumlardan brifing almaya başlayan Vali Tapsız, bu uygulamaya Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ile Karaman Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ile devam etti.

Kurumların daha aktif çalışması, vatandaşa en iyi hizmeti vermesini isteyen Vali Tapsız, gördüğü eksikliklerin de bir an önce giderilmesini istedi.

Uygulama kapsamında ilk olarak Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Servet Türegün’den brifing alan Vali Tapsız, kurumdaki büroları gezerek, çalışanlardan yaptıkları işler hakkında bilgiler aldı.

Daha sonra Karaman Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğünü ziyaret eden Vali Tapsız’ı burada İl Müdürü Kenan Ateş karşıladı.

İl Müdürü Ateş, Vali Tapsız’a verdiği brifingde Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü olarak istihdam garantili projeler, toplum yararına çalışma projeleri, iş başı eğitim programı, mesleki eğitim projeleri, engellilere yönelik projeler, girişimcilik eğitimi, iş ve meslek danışmanlığı hizmetleri olmak üzere uygulanan projeler hakkında bilgiler verdi.

Brifing sonrası Vali Tapsız, kurum personellerine çalışmalarında kolaylık ve başarılar diledi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284