Vali Tapsız: Milli İradeye Sahip Çıkan Karamanlı Hemşerilerime Teşekkür Ederim

15 Temmuz Cuma akşamı bir grup asker tarafından İstanbul ve Ankara’da yapılmak istenen darbe girişimi sonrasında tüm Türkiye’de olduğu gibi Karaman’da milli iradeye sahip çıkarak sokaklara meydanlara indi.

Vali Tapsız: Milli İradeye Sahip Çıkan Karamanlı Hemşerilerime Teşekkür Ederim
Sabaha kadar Aktekke Meydanında sloganlar atan halkın arasına Vali Süleyman Tapsız, Garnizon Komutanı Mustafa Akış, Milletvekili Recep Şeker, Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Emniyet Müdürü Mehmet Şahne’de katılarak demokrasiye sahip çıktılar.
Konuyla ilgili olarak Vali Süleyman Tapsız, yazılı bir basın açıklaması yaparak Karaman halkına teşekkür etti.
Vali Tapsız, “Saygıdeğer Karamanlı Hemşerilerim 15 Temmuz 2016 akşamı ülkemizin her köşesinde olduğu gibi, millet iradesini ve demokrasiyi ortadan kaldırmaya kalkışanlara en güzel cevabı ellerine aldıkları Türk Bayraklarıyla Aktekke Meydanını doldurarak vermişlerdir. Çok Değerli Karamanlı Hemşerilerim Yüce Türk Milletiyle birlikte, demokrasi ve millet iradesine sahip çıkmıştır. Milletimiz bu asil davranışıyla Türkiye’de artık darbeler ve cuntalar döneminin bir daha açılmamak üzere kapatıldığını ilan etmiştir. Bu millet kendisine silah doğrultanları asla unutmayacaktır. Devletimiz tüm kurum ve kuruluşlarıyla sizlerin hizmetindedir. Siz Saygıdeğer Karamanlı Hemşerilerime milli iradeye sahip çıkma konusunda gösterdiğiniz bu olağanüstü duyarlılıktan dolayı şükranlarımızı sunuyoruz” diye konuştu.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Emre
Emre - 8 yıl Önce

Allah razı olsun sizden

SIRADAKİ HABER

banner284