Vali Tapsız Öğrencilerin Karne Sevincine Ortak Oldu

Vali Tapsız, 2016-2017 Eğitim-Öğretim yılının sona ermesi nedeniyle düzenlenen karne dağıtım törenine katıldı.

Vali Tapsız Öğrencilerin Karne Sevincine Ortak Oldu

İlimiz Cumhuriyet Nihat Arslan İlkokulunda gerçekleştirilen karne dağıtım törenine; Vali Tapsız, İl Emniyet Müdürü Levent Tutuk, İl Jandarma Komutanı İlhan Şen, İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu, daire müdürleri, okul idaresi, öğrenciler ve veliler katıldı.

Vali Tapsız, bu yıl anaokulundan mezun olan minik öğrencilerin yanı sıra farklı sınıflardaki öğrencilerin de karne heyecanlarına ortak oldu. Eğlenceli ve neşeli geçen sohbetlerin ardından öğrencilere karnelerini ve hediyelerini vererek başarılarından dolayı tebrik eden Vali Tapsız, uzun sürecek yaz tatili boyunca öğrencilerden bu süre içerisinde iyice dinlenmelerini tavsiye etti.

Yabancı uyruklu eğitim gören öğrencilerin yer aldığı sınıfları da ziyaret ederek öğrencilerle bir süre sohbet eden Vali Tapsız, programın sonunda öğrencilere karneleri ile birlikte çeşitli hediyeler verdi ve başarılarının devamını diledi.  Vali Tapsız, tavsiyelerde bulunduğu öğrencilere eğitim - öğretim yılının sona ermesiyle yaz tatiline girecek olmaları nedeniyle bu süreci en iyi şekilde değerlendirmelerini ve yeni ders yılına daha dinç, zinde ve dinlenmiş bir şekilde dönmelerini istedi.

Karne dağıtımından sonra öğretmenler ile bir araya gelen Vali Tapsız; “Sabır ve fedakârlıklarla çocuklarımızın geleceği için verimli çalışmalar yapmanın mücadelesini veriyorsunuz. Bir matematik veya fizik dehası öğrenci ahlaktan yoksun yetişirse hiçbir anlam ifade etmez, önemli olan ahlaklı, vatanını ve milletini seven, insanlığa faydalı bireyler yetiştirmemiz gerekir, sizlerin de bunun için mücadele ettiğinizi biliyoruz” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284