Vali Tapsız’a 70 Numaralı Forma Hediye Edildi

Vali Süleyman Tapsız, Bölgesel Amatör Ligde mücadele veren Karaman Belediyespor Kulübü başkanı ve yöneticilerini makamında kabul etti.

Vali Tapsız’a 70 Numaralı Forma Hediye Edildi

Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan’ın da katıldığı ziyarete; Karaman Belediyespor Kulübü Başkanı Hacı Osman Ünüvar, futbol şube sorumlusu Mustafa Kurşun, asbaşkan Mehmet Bayrakçı ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Bölgesel Amatör (BAL) Liginde mücadele eden ve son maçlarda yakaladığı çıkış ile üst sıraları zorlayan Karaman Belediyespor’un maçlarını fırsat buldukça takip ettiğini söyleyen Vali Tapsız, takımın grup aşamasındaki maçlarını başarıyla tamamlayarak bir üst ligde aynı başarıyla mücadelelerini sürdüreceğine olan inancını belirtti.

Elde ettiği başarılı sonuçlarla gruplarda iddialı takımlardan birisi haline geldiğini söyleyen Vali Tapsız, Karaman’ın tarihi ve kültürel özelliklerinin yanı sıra sportif anlamda elde edeceği sonuçların ilin tanıtımına büyük katkı sağlayacağını ifade etti. Takımın bir üst lige çıkma yolunda bundan sonraki mücadelelerinde başarılar dileyen Vali Tapsız, lig mücadelesinin sporcu ruhuna yakışır centilmenlik ve sportmenlik içerisinde geçecek bir yarış olması dileklerinde bulundu.

Başkan Ünüvar’da Vali Tapsız’a bu güzel düşüncelerinden dolayı teşekkür ederek, Karaman’a yaraşır bir şekilde mücadele etmeye devam edeceklerini belirterek, Karamanlıların da takımlarına olan desteğini arttırarak devam etmesini istedi.

Ziyaret, Vali Tapsız’a Belediyespor Kaşkolü ile “Süleyman Tapsız” isminin yazılı olduğu forma hediye edilmesi ve toplu çekilen fotoğrafın çekilmesiyle sona erdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284