Vali Tapsız’a Başyayla’da Coşkulu Karşılama

Taşeli Bölgesi ziyaretleri kapsamında Başyayla Belediye Başkanlığı ziyaretiyle devam eden Vali Tapsız, Belediye binası önünde Belediye Başkanı Şerafettin Bulgurcu, kurum amirleri, belediye çalışanları, mahalle ve köy muhtarları ve vatandaşlar tarafından karşılandı. Ziyarette belediyenin bölgedeki çalışmaları hakkında Belediye Başkanı Bulgurcu’dan bilgiler alan Vali Tapsız, daha sonra Başyayla Ahmet Keleşoğlu Kültür Merkezinde kamu personellerinin yanı sıra mahalle ve köy muhtarlarıyla bir araya geldi.

Vali Tapsız’a Başyayla’da Coşkulu Karşılama

İslam Âleminin üç aylarını ve Regaib Kandilini tebrik ederek konuşmasına başlayan Vali Tapsız, kamuda görev yapan personele seslenerek, kamu hizmeti sunarken açık, şeffaf ve hesap verebilir şekilde çalışmalarını istedi. Kamu hizmetinin icrasında adil, güler yüzlü ve vatandaş memnuniyetini ön plana çıkarmalarını isteyen Vali Tapsız, tüm kurumlarda vatandaş odaklı hizmet anlayışının sürdürülmesi gerektiğini ifade etti. Toplantıda, mahalle ve köy muhtarlarının bölgelerinde yaşadıkları sıkıntıları ve taleplerini dinleyen Vali Tapsız, muhtarlardan köy ve mahallerindeki ihtiyaç sahibi vatandaşların tespitinin yapılarak Kaymakamlıklara ve ilgili kurumlara bildirilmesi konusunda hassas olmalarını istedi. Bu konuda da ilgili kurum müdürlerine talimat verdi.
İlimizin ekonomik yapısı ve yatırımları hakkındaki konuşmasının ardından toplantıda mahalle, köy muhtarları ve kamu personelleri ile bir araya gelen Vali Tapsız, bölgede yaşanan sorun ve talepleri dinledi.
Şehidin baba ocağına ziyaret
Vali Tapsız, toplantının ardından İstanbul Sarayburnu açıklarında kuru yük gemisinin sahil güvenlik botuna çarpması sonucu şehit olan Üsteğmen Ali Rıza Yücel’in baba ocağını ziyaret etti. Aileye taziyede bulunan Vali Tapsız, şehide Allah’tan rahmet, başta ailesi olmak üzere sevenlerine ise sabırlar dilediği konuşmasında: “Devletimizin bu vatan için evladını şehit veren tüm ailelerin her zaman yanında olduklarını ve olmaya devam edeceklerini söyledi.”
Başyayla ilçesindeki ziyaretlerini tamamlayan Vali Tapsız Ermenek ilçesine hareket etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284