Vali Tapsız’dan Kgrt’ye Ziyaret

14 Haziran’da ilimizin 11. Valisi olarak görevine başlayan Vali Süleyman Tapsız, iade-i ziyaretler kapsamında Karaman’ın Sesi Gazete Radyo ve Televizyonunu ziyaret etti.

Vali Tapsız’dan Kgrt’ye Ziyaret
KGRT kurucusu Medeni Yavuzaslan, Yönetim Kurulu Başkanı Senem Yavuzaslan Memiş ve çalışanlar tarafından karşılanan Vali Tapsız, Karaman’ın tek televizyon kanalı olan ve 23 yıldır aralıksız yayın hayatını sürdüren KGRT’yi ve 40 yıldır yazılı basın sektöründe varlığını koruyan Karaman’ın Sesi Gazetesi tesislerini gezdi.
Matbaasından, Haber Merkezine, Televizyon ve radyo stüdyolarına kadar bütün bölümlerini ilgiyle gezen Vali Tapsız, özellikle kaybolmaya yüz tutmuş tarihi değeri bulunan eşyalarla oluşturulan şark köşesine hayran kaldı.
Vali Tapsız, “Anadolu basını günümüzde zor koşullarda ayakta kalmaya çalışıyor. Karaman’da da 40 yıl yerel gazetecilik yapmak büyük emek ve özveri ister. Bu işi sizler gayet güzel başarmışsınız ki yerinde saymayarak bünyesine radyo ve televizyon yayıncılığını da eklemişsiniz. Umarım çok daha iyi yerlere gelirsiniz. Özellikle televizyon yayıncılığında karasaldan uyduya geçmenizi isterim. Çünkü buraya çok büyük yatırımlar yapmışsınız, kurumsal bir medya kuruluşu olmuşsunuz. Çalışanlarınızla birlikte yayın hayatınızın devamını dilerim” dedi.
İlimizde yaklaşık 23 yıldır yayın yapan KGRT televizyonu hakkında Medeni Yavuzaslan'dan bilgiler alan Vali Tapsız, binayı gezerek radyo, gazete ve televizyon çalışmalarını yerinde inceledi. Televizyon çalışanlarıyla bir süre sohbet eden Vali Tapsız, çalışanlara başarılar diledi.
İade-i ziyaret programı toplu hatıra fotoğrafı çekilmesi ile sona erdi.









 

YORUM EKLE
YORUMLAR
Mehmet BÜYÜKARI
Mehmet BÜYÜKARI - 8 yıl Önce

Başta Medeni Yavuzaslan öğretmenim olmak üzere emeği geçen herkesi selamlıyorum. Bu günlere kolay gelinmediğini bilenlerden olmakta güzel...

SIRADAKİ HABER

banner284