Vali Tapsız’ı Ziyaret Ettiler

Vali Süleyman Tapsız, 20 Mayıs dünya metroloji günü nedeniyle Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Ali Osman Kaşıkçı ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti.

Vali Tapsız’ı Ziyaret Ettiler

Hafta nedeniyle Vali Tapsız’a çiçek takdim eden Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Kaşıkçı ziyarette, metroloji biliminin tarihçesi ve faaliyetleri hakkında Vali Tapsız’a bilgiler verdi.
20 Mayıs Dünya Metroloji günü nedeniyle gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Tapsız, Bilim, Sanayi, inovasyon, sanayi, sağlık vb. birçok alanda çok önemli bir yere sahip olan ve bu özelliği ile toplumun tüm kesimlerini ilgilendiren metroloji biliminin 20 Mayıs Dünya metroloji günü vasıtasıyla daha büyük kitlelere duyurulması ve toplumun bu konuda bilinçlendirilmesi gerektiğini söyledi.
Vali Tapsız, Metroloji biliminin doğru anlaşılmasıyla birlikte hayatımızın farklı alanlarında yaşanan sorunların giderilmesinde önemli bir yere sahip olacağına olan inancını belirterek metroloji günü nedeniyle gerçekleşen ziyarette İl Müdürü Kaşıkçı’yı tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284