Vali Tapsız’ın Sürpriz Ziyaretleri Esnafı Sevindirdi

Vali Süleyman Tapsız’ın esnaflara dönük gerçekleştirdiği çat kapı ziyaretleri sürüyor.

Vali Tapsız’ın Sürpriz Ziyaretleri Esnafı Sevindirdi

İlimiz Atatürk Parkı ile İsmet Paşa civarında ticari faaliyet gösteren esnaflara sürpriz ziyaretler gerçekleştiren Vali Tapsız, işyeri sahipleriyle ayaküstü kısa süreli sohbetler gerçekleştirdi.
Karaman piyasasının durumu, işlerin yoğunluğu gibi konuların ele alındığı sohbetler sırasında kendisinin de bakkal işleten bir babanın evladı olduğunu dile getiren Vali Tapsız, esnaflığın geçmişten günümüze kadar eskimeyen, insanlık var oldukça devam edecek ve işleyişi olan bir süreç olduğunu söyledi. Girdiği işyerlerinde esnaflarla sıcak ve samimi sohbetler gerçekleştiren Vali Tapsız, Karaman ekonomisine önemli girdiler sağlayan esnafların ekonominin can damarları olduğunu söyledi.
Esnaflara gerçekleştirdiği ziyaretlerde karşılaştığı ilgi ve sevgiden dolayı oldukça mutlu olan Vali Tapsız, hayırlı işler ve bol kazançlar temennisinde bulunduğu ziyaretlerinde; “Bu tür ziyaretler gerçekleştirerek hem esnaflarımızla tanışıyoruz, hem de yaşadıkları sıkıntıları dinliyoruz. Biz, sizler için buradayız. Sizlerin sorunlarınızı ve sıkıntılarınızı dinlemek ve çözümü noktasında çalışmak bizim görevimiz. Birlikte hareket ettiğimiz sürece üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir sorun yok. Kapımız ve gönlümüz her zaman sizlere açık. Halkımızın düşünceleri bizim için değerli” dedi.
İlin Valisini işyerlerinde ağırlamaktan ve ziyaretiyle gönüller kazanan Vali Tapsız’a bir bardak sıcak çay ikram etmenin huzurunu ve mutluluğunu yaşayan esnaflar ziyaretlerinden dolayı Vali Tapsız’a teşekkür ettiler.
Ziyaretler, yeniden bir araya gelmek dileği ve umuduyla anılarda yerini alacak olan fotoğraf çekimiyle sona erdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284