Vali Tuncay Akkoyun’dan Ermenek Ziyareti

Vali Tuncay Akkoyun, bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Ermenek ilçesini ziyaret etti.

Vali Tuncay Akkoyun’dan Ermenek Ziyareti

Ziyaret programı kapsamında Vali Akkoyun, ilk olarak esnaf ve vatandaşlarımızla bir araya gelerek sohbet edip, ihtiyaç ve taleplerini dinledi.

Daha sonra Ermenek ilçesinde bulunan Ali Rıza Alıçlı Bakım ve Rehabilitasyon merkezini ziyaret eden Vali Akkoyun, Merkezdeki özel eğitime gereksinim duyan vatandaşlarımızla sohbet ederek ihtiyaç ve taleplerini dinledi. Vali Akkoyun, Ali Rıza Alıçlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde incelemelerde bulunarak kurumla ilgili bilgiler aldı. Kurum personeline gayretlerinden dolayı teşekkür eden Vali Akkoyun, çalışmalarında başarılar diledi.

Ardından Hatice ve Hakkı Polat Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret eden Vali Akkoyun, Merkezde büyüklerimizle bir araya gelerek bir süre sohbet etti. Vali Akkoyun, kurum çalışanlarına özverili hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Vali Tuncay Akkoyun, Huzurevi akabinde Ermenek’te dondurarak kurutma teknolojisi ile çalışan Pol’s Gıda Fabrikasını ziyaret etti. Tesiste incelemelerde bulunan Vali Akkoyun, çalışanlarla bir süre sohbet ederek, fabrika faaliyetleri ile ilgili işletme sahibi Muzaffer Polat’tan bilgiler aldı.

Vali Akkoyun, son olarak Ermenek Kayak merkezine gidip incelemelerde bulunup Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek’ten Kayak Merkezi ile ilgili detaylı bilgiler aldı.

Ziyaretlerde Vali Tuncay Akkoyun’a İl Emniyet Müdürü Ayhan Taş, İl Jandarma Komutanı Kd. Alb. Mustafa Çetinkaya, İl Genel Meclisi Başkanı Eyyup Çayır, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Yener Terlemez de eşlik etti.

Güncelleme Tarihi: 04 Kasım 2022, 12:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284