Valilik’ten Bayram Açıklaması

Önümüzdeki hafta başlayacak 9 günlük bayram tatili öncesinde ilimiz Valiliği yazılı bir açıklamada bulunarak kamu kurum ve kuruluşlarındaki tüm çalışanların kurum yöneticilerinin gerekli tedbirleri alarak hizmetlerin aksamaması, zorunlu hizmetlerin yürütülmesi için asgari seviyede eleman bulundurulması kaydıyla 8 Temmuz Cuma günü tam gün idari izinli sayılacağını açıkladı.

Valilik’ten Bayram Açıklaması
Konuyla ilgili olarak Valilik’ten yapılan açıklamada, “Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışanların 4 Temmuz 2016 Pazartesi günü yarım gün ve 8 Temmuz 2016 Cuma günü tam gün izinli sayılmasına ilişkin yazıyı imzalamıştır.
Buna göre, “Ramazan Bayramı tatili 4 Temmuz 2016 Pazartesi günü saat 13.00’de başlayacaktır. Kurum yöneticilerince gerekli tedbirlerin alınarak hizmetlerin aksatılmaması, zorunlu hizmetlerin yürütülmesi için asgari seviyede eleman bulundurulması kaydıyla, kamu kurum ve kuruluşlarındaki tüm çalışanlar, Ramazan Bayramı'nın arefesi 4 Temmuz 2016 Pazartesi günü yarım gün, 8 Temmuz 2016 Cuma günü tam gün idari izinli sayılmaları uygun görülmüştür. İdari izin süresince görevli olanlara herhangi bir fazla ödemede bulunulmayacaktır” dendi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284