Vatan Partisinden KGRT’ ye Ziyaret

Karaman Vatan Partisi KGRT Karaman Gazetesine ziyarette bulundu.

Vatan Partisinden KGRT’ ye Ziyaret

Karaman Vatan Partisi Merkez Örgütleme Büro Üyesi Ünal Erdoğan ziyarette şu sözlere yer verdi:” Ülke olarak zor bir dönemden geçiyoruz. Bu zorlukları büyük çözümlerle aşmak günün görevidir.
Ülkemiz, vatan bütünlüğünü sağlamak ve üretim ekonomisine geçmek için tarihi bir fırsat dönemine girmiştir. Milletçe doğru kararlar vereceğiz. Cesur olacağız. O zaman geleceğimiz aydınlıktır. Vatan partisi, zorlukları yenme ve aydınlığa çıkma mücadelesinde Türkiye’nin önünü açıyor” dedi. 
Atatürk Gençliği Yetiştirdik
PKK ve FETÖ terör örgütlerine karşı mücadelede doğru çözümleri belirdiklerini ve her zaman ön cephede yer aldıklarını söyleyen Ünal Erdoğan:”Her yerde her zaman emeği savunduk. Ülkemizin güvenliği ve üretim ekonomisi için çözümler ürettik. Görev başında olan bir Atatürk Gençliği yetiştirdik. Halka doğru bilgi taşıyan etkili medya araçları geliştirdik” ifadelerini yer verdi.
Son olarak ekonomik boyuta dikkat çeken Ünal:”Ekonomide dışarıdan para dilenen borçlanma ekonomisinin sonu geldi. Vatan partisi olarak üreticiyi baş tacı yapıyoruz. Karamanlı hemşerilerimizi yatırıma yönelip işsizliğe son verecekleri ve üretim için vatan partisine üye olmalarını bekliyoruz ” dedi. Haber: Sezer ARPINAR

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284