Vatandas, Firmalarin Gönderdigi Sms’lerden Sikayetçi

Telefon operatörlerinden elde edilen numaralara indirim veya kampanya reklamlarini bildirmek üzere yerli yersiz gönderilen SMS’ler vatandaslari biktirdi.

Vatandas, Firmalarin Gönderdigi Sms’lerden Sikayetçi

Bu konuyla ilgili olarak gazetemize elektronik posta yollayan Mete H. Isimli vatandas, Karaman’daki firmalarin SMS furyasi hakkinda haber yapmamizi istedi.
Mete H.’nin gönderdigi elektronik posta söyle, “Nereden ve nasil buldular bilmiyorum ancak 15 yillik cep telefonu numaram bir anda Karaman’daki birçok isyerinin eline geçmis gibi görünüyor. Isin garibi, Karamanliyim ancak 15 senedir Karaman disinda yasiyorum. Sürekli reklâm SMS’leri aliyorum. Karaman’daki magazalardan aldigim mesajlar yetmiyormus gibi bugünde bir kasap hemserimizin indirim SMS’ni aldim. Çevremdeki herkes ayni seyden sikâyetçi. Muhtemelen Karaman’daki cep telefonu operatörü bayileri satiyorlar bu bilgileri. Mutlaka siz de muzdaripsiniz bu durumdan, eminim. Tüketici mahkemesi, BTK vs. görüsme yaparak buradan güzel bir haber yaparsaniz çok iyi olur kanaatindeyim. Saygilarimla”
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284