Vatandasi Yeni Yil Telasi Sardi

2012’ye sayili günler kala vatandasi yeni yil telasi sardi.

Vatandasi Yeni Yil Telasi Sardi
FAKIRIN UMUDU YINE MILLI PIYANGODA
2012’ye sayili günler kala her yil oldugu gibi vatandas umudunu Milli Piyango Idaresi’nin yilbasi gecesi verecegi 40 milyon TL’lik yilbasi ikramiyesine bagladi.
Sehrin farkli noktalarinda yerlerini alan seyyar bilet saticilari, yeni yila zengin girme hayali kuran insanlara umut dagittiklarini belirterek, Karaman’da bilet satislarinin havanin durumuna göre degistigini ama yinede biletlere ragbetin fazla oldugunu söylediler.
Yilbasinda 40 milyon liralik büyük ikramiyenin kendilerine çikmasi durumunda o parayla neler yapabileceklerini anlatan vatandaslar ise “Sans belki bu yil bize güler diyerek bilet aldik. Ikramiye çikmasi durumunda hem kendimizin, hem de çevremizdeki insanlarin ihtiyaçlarini karsilayacagiz” dediler.
Milli Piyango Bilet fiyatlari ise tam 36, yarim 18, çeyrek 9 liradan satisa sunuldu.
YENI YIL ALISVERISI ESNAFINDA YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ
Yeni yila sevdikleriyle birlikte girmek isteyen ve onlari küçük hediyelerle mutlu etmenin yolunu arayan insanlar hediyelik esya satan magazalari dolasip, keselerine ve zevklerine uygun hediye arayisina girdiler.
Yeni yil alisverisi nedeniyle hareketlenen piyasanin durumunu degerlendiren esnaflar, “Son bir haftadir satislarimizda artis oldu. Insanlar sevdiklerine en güzel armagani vermek için çesitli alternatifler ariyor. Bizlerde uygun fiyatlarimizla vatandasin bütçesini zorlamadan onlara bu imkâni sunarken yeni yilin savassiz, felaketsiz, umut veren güzel bir yil olmasini diliyoruz” dediler.
YILBASI HINDILERI SOFRANIZI SÜSLEMEYI BEKLIYOR
Yilbasi aksamlarinin vazgeçilmez lezzetlerinden hindiler reyonlarda yerini aldi.
Alisveris Merkezlerinde kilosu 10 liradan satisa sunulan hindilerin damak tadina uygun bir sekilde yemek için öncelikle sosunun çok iyi hazirlanmasi gerektigini belirten satis sorumlusu, zeytinyagi, salça ve çesitli baharatlarla harmanlanan harci hindinin üzerine sürülüp firinda 45 dakika pistikten sonra es, dost ve ailenizle birlikte afiyetle yenebilecegini söyledi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284