VEFA Buluşması Yapıldı

Her yıl 1-7 Ekim tarihleri arasında kutlanan Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri kapsamında vefa buluşması yapıldı.

VEFA Buluşması Yapıldı

Karaman’da görev yapmış ve emekli olmuş din görevlilerinin katılımıyla Zembilli Ali Efendi Kur’an Kursunda gerçekleşen VEFA buluşmasında konuşan İl Müftüsü Faruk Gürbüz konuşmasında din gönüllüsü olarak hizmet etmenin sorumluluklarına dikkati çekti.  Yapılan hizmetin normal bir mesai gibi algılanmaması gerektiğini söyleyen Müftü Gürbüz  doğumdan ölüme kadar hayatın her safhasında bulunduklarını, gencinden yaşlısına, sağlıklısından hastasına varıncaya kadar çok geniş bir hizmet alanına sahip olduklarını belirtti.

Bu yıl Camiler ve Din Görevlileri Haftası konusunun "Cami, Din Görevlileri ve Vefa" olduğunu vurgulayan Müftü Gürbüz, “Bugüne kadar yapmış olduğunuz hizmetlerinizi unutmadık, vefalı olmanın bir gereği olarak sizleri aramızda görmekten mutlu olduk, davetimize icabet ettiniz hepinize teşekkür ediyor, sağlık sıhhat afiyet diliyoruz" diyerek sözlerini tamamladı.  Programın sonunda emekli din görevlilerine hediye takdiminde bulunuldu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284