Vekil Şeker`den Mevlid Kandili Mesajı

AK Parti Karaman Milletvekili Dr. Recep Şeker, Mevlid Kandili nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Vekil Şeker`den Mevlid Kandili Mesajı

Dr. Şeker mesajında: “Resûl-i Ekrem Efendimiz (S.A.V)’in varlık âlemini şereflendirmesinin yıl dönümünde idrak edeceğimiz mübarek bir Mevlid Kandiline daha ulaşmanın Milletçe huzur ve coşkusunu yaşıyoruz. Peygamberimiz Hz. Muhammed (S.A.V) bu kutlu gecede dünyamızı şereflendirmiş, O’nun doğumu ile insanlığın önünde aydınlık bir devir açılmış, karanlık dünyamız O’nun nuru ile aydınlanmıştır. O’nun doğumu insanlık tarihinin en şerefli ve önemli olaylarından biridir. 
Düşmanları tarafından takdir edilecek kadar adaletli ve dürüst olan, bu yüzden kendisine “Muhammedü’l-Emin” denilen Hz. Muhammed (S.A.V) bütün insanlığı bir olan, eşi benzeri bulunmayan Yüce Allah (C.C)’a iman etmeye ve O’na gerçek manada kul olmaya davet etmiştir. 
Hz. Muhammed (S.A.V); imanı, ibadeti, adaleti, ahlakı, ahde vefası, hoş görüsü, şefkat ve merhametiyle ve kısaca bütün yönleriyle örnek alınması gereken emsalsiz bir şahsiyettir. O, her insan için her konuda kusursuz bir örnek, mükemmel bir ölçüdür. O, son derece âdil, sözünün eri, insan haklarının yılmaz savunucusu idi, yetimleri korurdu ve kimsesizlerin kimsesi idi. 
Bu duygu ve düşünceler ile Mübarek Mevlid Kandilinin ülkemizin birlik ve beraberliğine, Milletimizin huzur ve mutluluğuna vesile olmasını Yüce Allah (C.C)’dan niyaz eder, tüm Karamanlı hemşerilerimizin, İslam âleminin ve Milletimizin Kandilini en kalbi duygularımla tebrik ediyorum” ifadelerine yer verdi.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284