World Food İstanbul’da Golda Gıda Rüzgarı

9-12 Eylül 2021 tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde 29.’su düzenlenen, Türk gıda sektörünün uluslararası buluşma noktası olan WorldFood İstanbul birçok yeni ürünü ve en son teknolojileri gıda dünyası ile buluşturdu.

World Food İstanbul’da Golda Gıda Rüzgarı

WorldFood İstanbul; toptancılar, perakendeciler, büyük süpermarketler, HoReCa (Otel, Lokanta, Cafe) sektör üyeleri ve gıda alımına ilişkin diğer sektörlerin de dahil olduğu her kademedeki gıda ve içecek alıcılarını bir araya getiren en büyük organizasyon olma özelliğini taşıyor.

Golda Gıda A.Ş. Genel Müdürü Fatih Doğan şirketlerin WorldFood İstanbul’a katılarak Türkiye ve dünyadaki alıcılarla tanışma, yeni anlaşmalar imzalama ve yeni pazarlarda satışlarını artırma potansiyeline sahip olduğunu ifade ederek sözlerine şöyle devam etti; “Türkiye’nin 1 numaralı uluslararası gıda, içecek ve teknoloji fuarı olan WorldFood İstanbul çok sayıda sektör ve pazarın farklı alanlarında faaliyet gösteren dünyanın en kaliteli gıda ve içecek ürünleri üreticilerinden oluşuyor. Dört yıldır süre gelen katılımımızda WorldFood İstanbul’un uluslararası bir fuar olma özelliği yanında, sektörün buluşma noktası olarak görülmesi önemli rol oynamıştır. Pandemi sonrası gerçekleştirilen bu ilk fuarda hem katılım hem çeşitlilik hem de ziyaretçi profili açısından zengin bir tablo sergilenmiştir.”

Doğan; “Golda Gıda A.Ş. olarak gıda sektöründe Makarna, Un, İrmik, Bakliyat ve Bisküvi- Gofret grubu olarak 3Hall B521 Numaralı standımızda yerimizi aldık. Ortadoğu, Lübnan, Filistin, Irak, Yemen ve Güney Afrika bölgesinden öncelikli olmak üzere yabancı yatırımcıların standımıza olan ilgisi üst düzeydeydi. Bisküvi-Gofret grubundaki çeşit sayımızın artması ve yeni ürünlerin üretim yelpazesine dahil olması ile ziyaretçilerimize zengin bir tanıtım yapma fırsatı elde ettik. Fuar süresince ihracat bölge uzmanı arkadaşlarımız 350’ye yakın görüşme sağladı ve bu görüşmelerin önemli bir kısmı ile değerli bağlantılar kuruldu. İhracat hacmimizi daha da yükseltmeyi hedeflediğimiz bu fuardan genel olarak oldukça memnun kaldığımızı söyleyebilirim. Fuarın yakın coğrafya ve tüm küresel pazarlardaki etkinliği tartışılmaz. Şimdiden 1-4 Eylül 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan 30. WorldFood İstanbul Uluslararası Gıda Ürünleri Teknolojileri Fuarı için hazırlıklarımızı yapmaya başladık” diye sözlerini tamamladı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284