Yabanci Gençler Gençlik Merkezini Ziyaret Etti

Avrupa Birligi Bakanligi ve Türk Ulusal Ajansi tarafindan desteklenen ‘’ Music is Universal What About Us? ‘’ projesi kapsaminda aralarinda Türkiye’nin de bulundugu Malta, Slovenya, Bulgaristan ve Romanya’dan gelen yabanci ögrenciler Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü Gençlik Merkezlerini ziyaret etti.

Yabanci Gençler Gençlik Merkezini Ziyaret Etti

‘’ Music is Universal What About Us? ‘’ ismini tasiyan, 18-26 Mart 2014 tarihleri arasinda NATO’ya Can Verenler Gençlik Toplulugu tarafindan düzenlenen proje kapsaminda Karaman’a gelen yabanci ögrenciler Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü Gençlik Merkezlerini ziyaret ederek, ücretsiz olarak faaliyetlerine devam eden Gençlik Merkezlerimizi tanima firsati buldular.
Gençlik Merkezlerinde faaliyet veren kurslara katilan yabanci ögrenciler, kurslarda yapilan etkinlikler hakkinda Gençlik Merkezi sorumlusu Fahrettin Bozkaya’dan bilgi aldilar. Litvanya Gençlik Merkezi sorumlusu Daiva’nin sorularini yanitlayan Bozkaya, yil içerisinde yapilan kurslar, düzenlenen etkinlikler, projeler ve sosyal aktiviteler gibi merak edilen konulari ayrintili bir sekilde yanitladi.
Proje sahibi Alperen Sarikaya ve NATO’ya Can Verenler Gençlik Toplulugunun koordinatörlügünde gerçeklesen projede ögrenciler, kendi ülkelerindeki müzik kültürlerini tanitacak ve proje faaliyetleri sonunda hep birlikte bir konser organize edecek.
Eglenceli ve sohbet havasinda geçen ziyaret sonunda günün anisina hatira fotografi çektiren ögrenciler, kendilerine gösterilen ilgiden dolayi tüm Gençlik Merkezi çalisanlarina tesekkür ettiler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284