Yabanci Ögrenciler Gençlik Merkezini Ziyaret Etti

Erasmus Plas gençlik degisim programi kapsaminda yabanci ögrenciler Karaman Gençlik Merkezini ziyaret etti.

Yabanci Ögrenciler Gençlik Merkezini Ziyaret Etti

Karaman Gençlik Merkezi gönüllü üyelerinden Mert Nazim Altun ve çalisma arkadaslarinin hayata geçirdigi '' Engelli Kazanir Insanlik Kazanir'' proje kapsaminda Slovakya, Azerbaycan, Italya ve Arnavutluk ve Türkiye’nin farkli illerinden gelen 25 ögrenci Karaman Gençlik Merkezi’nin konugu oldu. Erasmus Plas Ögrenci degisimi kapsaminda Karamana gelen gençlik grubu Karaman kültürüne yakindan taniklik etti.
Karaman Gençlik Merkezine gelen yabanci ögrencileri karsilayan Gençlik Merkezi çalisanlari Karaman hakkinda ve Gençlik Merkezi bünyesinde yapilan çalismalar hakkinda ögrencilere bilgiler verdiler. Yabanci gençler, Gençlik Merkezinde yapilan ebru, resim, karakalem ve hat çalismalarini hayranlikla izlediler. Gençlik Merkezi kursiyerlerinin yapmis oldugu çalismalar yabanci ögrencilerin büyük ilgisini çekti. Yabanci gençlerin sorularini yanitlayan gençlik liderleri, yil içerisinde yapilan kurslar, düzenlenen etkinlikler, projeler ve sosyal aktiviteler gibi merak edilen konulari ayrintili bir sekilde yanitladi.
Eglenceli ve sohbet havasinda geçen ziyaret sonunda günün anisina hatira fotografi çektiren ögrenciler, kendilerine gösterilen ilgiden dolayi tüm Gençlik Merkezi çalisanlarina tesekkür ettiler.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284