Yapilandirdiginiz Borçlarinizi Internetten Ödeyebilirsiniz

Karaman Belediyesi’ne olan borçlarini yapilandiran vatandaslar, taksitlerini belediyeye gelmeden www.karaman.bel.tr adresine girerek rahat ve güvenli bir sekilde ödeyebilecekler.

 Yapilandirdiginiz Borçlarinizi Internetten Ödeyebilirsiniz

Geçtigimiz günlerde Torba Yasa ile Karaman Belediyesi alacaklarina yapilandirma getirdigini ve borçlu olan vatandaslarin bu yapilandirmalardan faydalanabileceklerini duyurmustu. Vatandaslar belediyeye olan borçlarini 6 – 9 – 12 – 18 esit taksitlerle ödeme imkâni buluyorlar.

Karaman Belediyesi’nden yapilan açiklamada “6552 sayili is Kanunu ile bazi Kanun ve Kanun Hükmünde kararnamelerde degisiklik yapilmasi ile alacaklarin yeniden yapilandirilmasina dair Kanun 11.09.2014 tarih ve 29116 sayili Mükerrer resmi gazetede yayinlanarak yürürlüge girmistir. Vatandaslarimiz yasanin yürürlüge girdigi tarih itibari ile belediyemize müracaat edip ilgili yasadan faydalanmaktadirlar. Borçlarini yapilandiran ve taksitler halinde ödeme imkâni bulan vatandaslarimiz belediyemizin resmi web sitesi olan www.karaman.bel.tr adresine girerek kredi karti ile rahat ve güvenli bir sekilde taksitlerini ödeyebilirler.” Denildi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284